kedd, szeptember 08, 2015

A konzervdoboz álruhái

Aki egész véletlenül majonézes kukoricát evett vacsorára vagy barackbefőttet konzervből, az most ugorjon gyorsan a szelektívhez (mert felteszem, szelektíven gyűjtitek a szemetet, ugye?) és vegye vissza gyorsan belőle a konzervdobozokat.
Annyira sok mindenre használható, ha az ember új ruhába öltözteti:
papírzsebkendő-tartó, íróasztali rendszerező, fakanál tartó a konyhapultra, tároló a kamrába, fürdőszobába, a gyerekeknek, az óvodába, virágtartó, kaspó, váza...


Nálunk egy ajándék dobozzal kezdődött, ami zsepi tartó lett az előszobai cipős szekrényen. Kis helyen, könnyen hozzáférhetően sok zsepi, kisgyerekeknél nagy előny. Aztán jöttek a tárolók.... ma már eladásra gyártom őket, rengeteg színben és stílusban. Íme némi ízelítő:


Az egyik nagy kedvenc a hobbistáknak készített tároló: a nagyméretű dobozt burkoló anyag alá mágnes kerül, így gyorsan elérhetővé válik a kedvenc kisolló. A többi eszköznek apró fülek, zsebek, csinos masni biztosít praktikus tárolást. Ezeket a tárolókat viszik el a leghamarabb a vásárokon, így most csak egy itthon maradt példányon tudom megmutatni:

kis fülek nagyon fontos eszközök gyors eléréséhez;
zseb a fontos cetliknek;
masni dísznek és a tűnek, biztostűnek;
















Aki  türelmetlenül várja a dobozok folytatásait, már csak egyet kell aludnia. Holnap érkezik két igazán nőcis doboz. Addig is jó kreatívkodást! Remélem találtatok némi inspirációt a felöltöztett konzervdobozaim között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése