csütörtök, november 12, 2015

Egy otthon macska nélkül ...

Ismét egy újabb kép kerül terítékre, de akik unják, megnyugodhatnak. Már készülnek a karácsonyi díszek, hamarosan azokat is fotózom. De addig is nézzétek meg ezt a jó hangulatú, napindítónak is kiváló képet. Macska- és állatbolondoknak kötelező egy ilyen darab. Én már tudom is, ki lesz az új gazdája, ha egyszer sikerül eljuttatnom hozzá. Oldalán díszített fa keretben pöttyös, csíkos, színes cicák kelletik magukat.
És íme a részletek: a kép idézete "a home without a cat is just a house" szabados változatában Mark Twain után került be a táblaképek világába. Az eredeti így hangzik: A home without a cat - and a well-fed, well-petted and properly revered cat - may be a perfect home, perhaps, but how can it prove title? (magyarul: Egy otthon macska nélkül, mégpedig egy jól táplált, elkényeztetett és kellően nagyra becsült macska nélkül, lehet talán tökéletes otthon - de mi bizonyítja, hogy valóban az?)
Mérete: 17 x 11 cm; akasztós és asztalra is állítható; készült hozzá egy kicsiny, egyedi ajándékkártya is.
Hogy recycling lelkűeket is megnyugtassam - beleértve magamat is - az ajándékkártyán található kép a kedvenc fehér kardigánom cetlije volt, amit sajnáltam annak idején kidobni, és ezzel bekerült a kincsesfiók mélyére. Az őszi rendrakáskor találtam meg és lelt is jó helyet némi esztétikai tuning után.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése