szerda, április 18, 2012

Virágtartó és kaspó körkép kezdőknek és haladóknak.. egy kávészünetnyi designe

A bejegyzés talán ijesztően hosszúnak tűnhet első látásra, de örvendjetek, mert inkább a képek vannak túlsúlyban, így egy délelőtti kávészünet épp elég lesz rá.
Körbenéztem az ismertebb boltok kínálatában, hogy idén mivel tuningoljam fel a tavalyihoz képest megnövekedett nappali és terasz felületeit. Íme egy kis összeállítás az időhiányban szenvedő barátnőimnek.
Készítettem egy virágállvány, egy akasztós és egy korlátra-ablakba való összeállítást is, hogy mindenki kedvére tudjon kertjén, lakásán csinosítgatni.
Virágállvány-variációk egy témára
Ha növényeid már unják a padlót és kilátást szeretnének
A Kika választékán kellemesen meglepődtem, nem is fért volna el ebben a bejegyzésben, ha az összes nekem tetszőt beleveszem. Van még kovácsoltvas, színes fém és fa variáció bőven, nézzétek át a nyári katalógusukat, pdf-ben a weboldalról letölthető. Közben az Aldi is beújított állvány ügyben, akad az új termékek között, ebből is szemezgettem, hozzácsaptam az akasztósokhoz.

Ha inkább lógatva szeretnéd...


Ha párkányra, ablakba vagy asztalra keresed az igazit...

A harmadik összeállításhoz találtam talán a legtöbb anyagot: színben, stílusban és formában egyaránt. Ami kimaradt: a balkonmarket oldalán izgalmas, trendi, fűszerolló akasztóval is ellátott duo fűszertartó kaspókat találtam; a skanditrend oldalán tallózva nemcsak a kaspók, de a különböző pöttyös, csíkos és virágos tejeskancsók, kicsi és nagy bögrék is bájos virágtárolóvá válhatnak.

És a +1 tuti ötlet sokat utazóknak:

Viztárolós cserép az Ikeától,  4050.- Ft, fehér vagy fekete színben

Forrás


Jó vásárolgatást mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése